Algemene verkoopsvoorwaarden webshop

1. Algemeen
Deze leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van All4dogs
 
2. Prijs
Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden apart berekend.
 
3. Betalen
Na uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen.
De betaling dient vooraf plaats te vinden.
Betalingsmogelijkheden: via overschrijving op rekening van All4dogs : BE93 3631 4951 8567 of contant bij afhaling.
Na ontvangst van de betaling streven wij ernaar de bestelling binnen 5 werkdagen te verzenden.
Voor bestellingen en speciaal gemaakte producten wordt in overleg een aflevertermijn afgesproken.
 
4. Verzenden
De verzendkosten kunnen wijzigen afhankelijk van gewicht en verzendadres(Land)
Zodra de bestelling door All4dogs is overgedragen aan het desbetreffende verzendbedrijf , heeft All4dogs geen invloed meer op het verdere verzendproces. Dit ligt dan bij het betreffende verzendbedrijf.  Besteller kan All4dogs hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk stellen.
 
5. Annulering
U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling te annuleren, 
 
6. Retourrecht
Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 7 werkdagen na ontvangst retour zenden (gerekend vanaf de verzenddatum) uitgezonderd de speciaal voor u gemaakte produkten
  
7. Aansprakelijkheid
All4dogs is nooit aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten op de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten.
All4dogs is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper. 
 
8. Geschillen
Op deze Algemene Voorwaarden is Belgische recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. 
 
9.Wijzigingsrecht All4dogs behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van All4dogs.
 
10. Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van All4dogs opgeslagen om de bestelling te verwerken en worden niet verstrekt aan derden. Daarnaast gebruikt All4dogs uw gegevens voor het toesturen van mailings. Wij hanteren hier de regelgeving volgens de wet op de privacy.
 
11. Voorwaarden op onze producten
Onze producten zijn voorzien van eigen label All4dogs en mogen niet doorverkocht worden door derden, maten dienen goed nagemeten te worden , wij nemen geen verantwoording voor verkeerde maten, sommige stoffen moeten met zorg behandeld worden ( sierlint en brokaat kan beschadigt worden met het krabben van de hond )

All4dogs vzw
Hasseltsesteenweg 93

3800 Sint-Truiden - Belgie

​     all4dogsvzw@gmail.com

     +32 496 56 62 55

     BE93 3631 4951 8567

ondernemingsnummer 

BEO632.479.095

 

  • Facebook
  • Instagram

© 2015 by All 4 Dogs VZW.Proudly created withWix.com